Menu

stasibanner

Οι εκλογές τελείωσαν η αντίσταση συνεχίζεται

Η "Aντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου" πήρε μέρος στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, συγκεντρώνοντας 2841 ψήφους και ποσοστό 10,79%.Η σημαντική σε ψήφους(+405) και ποσοστό (+3,24%) ενίσχυση του συνδυασμού, μας γεμίζει αισιοδοξία για τους αγώνες της επόμενης μέρας, μέσα και έξω από το Χαλάνδρι.

Διαβάστε περισσότερα...

Χαιρετισμός Κώστα Παπαδάκη,από την αντικαπιταλιστική ανατροπή στην συγκέντρωση της αντίστασης με τους πολίτες του Χαλανδρίου

Φίλες και Φίλοι,
Είναι τιμή μου να παρευρίσκομαι στη σημερινη συγκέντρωση ανάμεσα σε εκατοντάδες συναγωνιστές, με τους οποίους χρόνια ολόκληρα βρίσκομαι μαζί στα αμφιθέατρα και στους δρόμους.
Διαβάστε περισσότερα...

Τέσσερα περιφερειακά ψηφοδέλτια στηρίζουν αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2/11/2010 η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της αντίΣΤαΣΗΣ με τους Πολίτες του Χαλανδρίου. Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η παρουσία και οι χαιρετισμοί που απηύθυναν στους συγκεντρωμένους οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες  τεσσάρων διαφορετικών ψηφοδελτίων για τις επερχόμενες εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα...

Απάντηση στις προτάσεις του Συλλόγου για την Προστασία της Ρεματιάς.

Αν κάποιος βάλει  τη λέξη "ρεματιά" στην αναζήτηση της ιστοσελίδας μας, το "ψαχτήρι" θα βρεί 48 άρθρα και αναφορές στα τελευταία 3,5 χρόνια. Επειδή όμως "ουκ εν τω πολλώ το εύ", παραθέτουμε ένα συνοπτικό κείμενο του Κώστα Ευθυμίου, το οποίο αποτελεί και την βάση της συλλογικής μας θέσης, όπως αυτή αποτυπώθηκε στο πρόγραμμα της "αντίΣΤαΣΗΣ με τους Πολίτες του Χαλανδρίου" ήδη από το 2006.

Διαβάστε περισσότερα...

Και η Νένα Ρήγα με τον συνδυασμό της αντίστασης με τους πολίτες του Χαλανδρίου.

front

Μετά από 20 χρόνια που  ζω στο Χαλάνδρι και παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στην πόλη μας, είτε ως μέλος και αργότερα πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης-Χαλανδρίου είτε ως συνειδητοποιημένος και ενεργός πολίτης,  αποφάσισα να συμμετάσχω ως υποψήφια στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου θεωρώντας πως ήλθε ο καιρός να ακουστούν στην πόλη και οι φωνές των συνειδητοποιημένων πολιτών, που δεν ανήκουν στους  χρησμένους εκπροσώπους των κομμάτων .

Δεν έχω κομματική ταυτότητα και, ανεπηρέαστη και χωρίς δεσμεύσεις, συμμετέχω ενεργά στα κοινά, με συστηματικές παρεμβάσεις στα δημοτικά συμβούλια και δημοσιεύσεις στον τύπο και το διαδίκτυο για  θέματα της πόλης μας. Από τα απαράδεκτα πεζοδρόμια και  την άφιλη για τους μη έχοντες κεντρική πλατεία –την ανάπλαση της οποίας πληρώσαμε όμως όλοι – στους βρόμικους, ταλαιπωρημένους κάδους απορριμμάτων, την ανεξέλεγκτη επέκταση των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, τις αλόγιστες δαπάνες για έργα βιτρίνας, την αδιαφορία για τους κοινόχρηστους χώρους, τη χαλαρότητα στην τήρηση των νόμων, κλπ. κλπ Και φυσικά  στο πώς αντιμετωπίζεται μια ΖΩΤΙΚΗ λωρίδα πράσινου –η Ρεματιά- η  αναντικατάστατη  αυτή πηγή οξυγόνου  ανάμεσα στα τσιμέντα και   τους δρόμους μεγάλης κυκλοφορίας.

Η δημοτική παράταξη Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου, με τη θαρραλέα και ουσιαστική  αντιπολίτευση,  που άσκησε κατά την προηγούμενη τετραετία, απέδειξε ότι διαθέτει και τις γνώσεις και τη διάθεση να φέρει σε πέρας τα ζητήματα που θεωρώ ζωτικά για την πόλη μας με προεξάρχοντα την προστασία του περιβάλλοντος  και  τα χρονίζοντα θέματα της Ρεματιάς. Της Ρεματιάς, που κινδυνεύει να εξαφανιστεί από τις καταπατήσεις, τις παράνομες χρήσεις και την έλλειψη συντονισμένης και αποτελεσματικής φροντίδας καθώς και τα σχέδια «αξιοποίησής» της, με όλο και περισσότερο τσιμέντο. Από τα πέτρινα τείχη για τη στήριξη των πρανών αντί της φύτευσης,  μέχρι το 1000 θέσεων Θέατρο που προέβλεπε  το αλήστου μνήμης Πρότυπο Καινοτόμο Σχέδιο της παρούσας δημοτικής αρχής.

Σ’ αυτή την παράταξη λοιπόν αποφάσισα να διαθέσω τις γνώσεις, την εμπειρία και  την αγωνιστικότητά μου για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο Χαλάνδρι και μια σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης με γνώμονα το συμφέρον των πολλών και όχι των ημετέρων.
Για εμάς, για τα παιδιά μας, για τα παιδιά των παιδιών μας.

Νένα Ρήγα

Διαβάστε περισσότερα...